Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

 
 

Reisbureaus

Door de verwachte groei van vliegveld Groningen Airport Eelde spelen steeds meer bedrijven hierop in. Er komen steeds meer vakantie aanbieders op de markt die zich gespecialiseerd hebben in de reizen vanaf Groningen Airport Eelde. Zelfs één van de grotere reisbureaus van Nederland (Disma Reizen) is begonnen met het aanbieden van reizen vanaf Groningen Airport Eelde. Disma Reizen, bekend van opvakantievanaf.nl is nu ook begonnen met opvakantievanafeelde.nl

Voor reizen naar Portugal kunt u meer informatie vinden op Fly drive Portugal
Dit reisbureau kan door haar jarenlange ervaring u alle informatie geven over de reizen naar Portugal.

 

Goed verzekerd op reis

Controleer voor u op reis gaat of u over een reisverzekering beschikt en of deze de juiste dekking biedt. Belangrijk zijn de gezinssamenstelling op uw polis en het dekkingsgebied. Wanneer u buiten Europa op vakantie gaat dient u over werelddekking te beschikken. Controleer ook of de te ondernemen activiteiten op vakantie aansluiten bij uw dekking. Bent u bijvoorbeeld van plan te gaan wintersporten of avontuursporten uit te oefenen zorg dat dan u daarvoor verzekerd bent. Vind snel de goedkoopste reisverzekeringen op Qlick.nl.

 
 

Vakantie Binnen Europa

Vanaf vliegveld Eelde vertrekken dagelijks vele vluchten naar populaire vakantiebestemmingen in Europa. Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje, al deze bestemmingen zijn bereikbaar vanaf dit noordelijke vliegveld. Vaak is vliegen vanaf Eelde nog voordeliger ook dan vertrek vanaf bijvoorbeeld Schiphol!

 

Hotels bij het vliegveld

U kunt overwegen om een overnachting te boeken dichtbij het vliegveld. Wanneer u bijvoorbeeld een lange vlucht heeft gehad of op een vroeg tijdstip moet vliegen. Een handige website om hiervoor te raadplegen is hotels.nl U kunt hier een hotel vinden dichtbij het vliegveld en door het lezen van de beoordelingen en te sorteren op een aantal categorieën een hotel kiezen wat u aanspreekt.

 

Verboden handbagage

Er zijn een aantal artikelen verboden om mee te nemen in het vliegtuig. De artikelen die verboden zijn kunt u vinden op de lijst Verboden Goederen handbagage.

 

Parkeren bij vliegvelden met de hulp van Vliegen en Parkeren.

Bent u op zoek naar een veilige maar goedkope parkeergelegenheid nabij vliegvelden dan moet u bij Vliegen en Parkeren zijn! Hier vindt u vele goedkope parkeeropties bij Schiphol Amsterdam, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze Airport, Dusseldorf Airport, Charleroi Airport en Brussels Airport.

Op de website van www.vliegenenparkeren.nl vindt u vele verschillende opties voor valet parkeren en shuttle parkeren nabij de bovenstaande vliegvelden.

Vakantielijst

Voordat je vertrekt op vakantie is het handig om je goed voor te bereiden. Het zou namelijk zonde zijn dat je op het vliegveld staat en er achter komt dat je belangrijke spullen bent vergeten. Ga daarom zonder stress op vakantie en maak een vakantielijst op Meenemen.nl.

Er komen steeds meer vakantie aanbieders op de markt die zich gespecialiseerd hebben in de reizen vanaf Groningen Airport Eelde. Ook vertrekken steeds meer vliegtuigmaatschappijen vanaf dit vliegveld.

Boek uw vakantie ook eens op het laatste moment: Op uw last minute vakantie krijg u soms wel 70% korting!

 

Als je op zoek bent naar een leuk en mooi vakantieland is de Filipijnen een prima optie! In de Filipijnen vind je alles wat je als vakantieganger nodig hebt. Heerlijk weer, lekker eten, meer dan 7.000 eilanden, felgekleurde jeepneys, rijstvelden, vriendelijk lachende locals en een veelzijdige cultuur.

 

Rondreis Filipijnen

 

De Filipijnen klinkt misschien ver voor een vakantie. Het ligt ook zeker niet om de hoek. Maar in drie weken kan je een hoop zien van het land. Als je bereid bent meerdere stops te overwegen tijdens je vliegreis zit je al in Manilla voor ongeveer €500.

Het reizen in de Filipijnen is een flinke opgave waardoor je rondreis in de Filipijnen een aardige uitdaging is. Vervoer is niet zo efficiënt en best prijzig (in vergelijking met andere landen in Azië) maar als je eenmaal aan een van de mooiste stranden van Azië ligt is die reis snel vergeten. De Filipijnen heeft meer dan 7.000 eilanden dus je bent altijd in de buurt van een tropisch strand.

 

Als je op zoek bent naar een strand vakantie kun je het beste richting Visayas, een eilandengroep in het centrale deel van de Filipijnen. Je hebt hier schitterende eilanden, prachtige witte zandstranden en de beste duiklocaties ter wereld. Je kan van eiland naar eiland reizen en zo je vakantie helemaal in het teken van zon, zee en strand zetten.

 

Als je iets meer cultuur en avontuur zoekt kun je naar het noorden van Manilla. Hier kom je meer rijstvelden tegen en kun je indrukwekkende wandeltochten maken. Je loopt langs groene bergen, watervallen, traditionele dorpjes en gigantische vulkanen. En na je wandeltocht kun je nog een tour boeken in een an de vele grotten hier!

 

Cultuur

 

Door de Spaanse en Amerikaanse invloeden is de cultuur op de Filipijnen enorm veelzijdig. Sommige steden lijken op Europese steden met kerken en Spaanse architectuur. Het is bijzonder om in de Filipijnen in een ‘Europese’ stad te lopen en te eten in restaurants waar ze Spaanse gerechten serveren in combinatie met traditionele Filipijnse gerechten.

 

De Filipijnen is een geweldig land om je vakantie door te brengen. Met de schitterende natuur, de vriendelijke inwoners en de veelzijdige cultuur is elke dag een waar avontuur.

 

Informatie overige vliegvelden:

parkeren bij Dusseldorf Airport

 

Citytrips:

citytrips vergelijker