Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Parkeren op Groningen airport Eelde

Parkereneelde.nl vergelijkt voor u alle parkeertarieven rondom Groningen airport Eelde. Op onze website worden alle standaardtarieven weergegeven. Dus geen actietarieven of vroegboekkortingen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens uw vakantie.
We proberen hieronder in het kort onze werkwijze toe te lichten.
Daarom proberen wij voor u alvast zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Parkereneelde.nl?

Parkereneelde.nl Is een volledig onafhankelijke vergelijkingswebsite. We proberen u alle informatie te bieden die u nodig hebt om een goede keuze te maken waar u wilt parkeren of gebruikt wilt maken van valet parking. Hieronder beschrijven wij in een paar stappen uit hoe de website werkt.

  1. Allereerst dient u aan de rechterkant het aantal dagen te selecteren.
  2. Selecteer de opties die u wilt zoals overdekt of alleen valet.
  3. Selecteer vervolgens op prijs, waardering, afstand en klik op vergelijken.
  4. Nu krijgt u het resultaat op volgorde weergeven en kunt u een keuze maken.

Moet ik reserveren voor mijn parkeerplek?

Voor het parkeren bij één van de bedrijven is dit niet altijd noodzakelijk. Alleen is het wel aan te raden om dit te doen. Dit kan in meeste gevallen op eenvoudige wijze online worden gedaan en kan vaak van te voren nog geannuleerd worden.

Waar kan ik het beste parkeren

Het enigste wat wij doen is het vergelijken van de prijzen, afstand en welke service er word aangeboden. Andere dingen, zoals de beoordeling en ervaringen van klanten word bepaalt door u. Daarom is het zeer belangrijk om goed te kijken naar de beoordelingen en ervaringen van andere mensen. Om vervolgens ook uw beoordeling te delen, of u nou goede of slechte ervaringen heeft gehad. Hierdoor word er een goed beeld gecreëerd van de bedrijven waar u heeft geparkeerd of eventueel gaat parkeren.

Wat houdt valet parkeren in

Sommige bedrijven bieden valet parkeren aan. Bij valet parkeren staat een medewerker van het bedrijf voor u klaar bij de vertrekhal om vervolgens uw auto op hun eigen parkeerterrein te parkeren. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek naar een parkeerplek. Bij terugkomst zorgt het bedrijf ervoor dat de auto weer voor u klaarstaat bij de aankomsthal. Lees meer over Valet parkeren.

Betrouwbare parkeerplaatsen

Parkereneelde.nl toont alle bedrijven rondom Groningen Airport Eelde. Daarom is het zeer belangrijk dat u goed naar de beoordelingen van anderen kijkt en zelf natuurlijk ook na afloop u beoordeling achterlaat.

Kort Parkeren bij het vliegveld Eelde Groningen

Wanneer u kort wilt parkeren bij het vliegveld van Eelde Groningen. Als u bijvoorbeeld iemand wilt wegbrengen kunt u dit doen voor bij de vertrekhal. Hier is alleen toegestaan om kort te parkeren circa 15 minuten.

  • 30 Minuten € 1,50
  • 1 Uur            € 2,50
  • 2 Uur            € 4,-
  • 3 Uur            € 5,-
  • 4 Uur            € 6,-

Schrijf een review en beoordeel

Wanneer u op “info” drukt bij het desbetreffende bedrijf krijgt u de mogelijkheid om deze te beoordelen en een bericht achter te laten. Het doel hiervan is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het desbetreffende bedrijf en om andere klanten te informeren of juist om te waarschuwen. Het is belangrijk dat dit zo reëel mogelijk word ingevuld.

Het beoordelen vindt plaats door middel van sterren toe te kennen in verschillende categorieën. 1 Ster het laagst, 5 Sterren het hoogst en dit verdeelt in 5 categorieën: Locatie, Service, Personeel, Reistijd Pendelbus en Prijs kwaliteit/ verhouding.

Het gemiddelde hiervan is het aantal sterren wat het desbetreffende bedrijf van u krijgt.

Vakantie vanaf Eelde

Groningen Airport Eelde is uitstekend bereikbaar, dichtbij, snel met inchecken en u kunt uw auto er goedkoop parkeren. Airport Eelde is een uitstekende start voor een zakenreis, stedentrip of zonvakantie. U kunt vanaf Eelde op vakantie naar Griekenland, Portugal, Spanje of Turkije. Als u opzoek bent voor vliegtickets kunt u deze gemakkelijk vergelijken op vliegtickets vergelijken.